Create marketing funnels in minutes!

Your page? Unpause your account to remove this banner.

Learn more

Over Daphne

Starten met BHB was echt een top beslissing!

"Starten met BHB was echt een top beslissing en ik kan iedereen aanraden om het gewoon, zonder enige vooroordelen, te proberen. Ik ben op een gegeven moment in overleg met mijn coach gestopt met wegen, omdat ik dit mentaal prettiger vind. Maar ik kan wel vertellen dat ik tijdens mijn BHB traject strakker in mijn vel ben gaan zitten en momenteel 12 cm buikomtrek kwijt ben. Daarnaast het allerbelangrijkste, ik ben compleet medicatie vrij en ben tevreden als ik mijzelf in de spiegel zie, terwijl ik een gezonde relatie met eten heb ontwikkeld.”

Over Judith

Ik kom van 100+ kilo, trots op mijzelf en mijn doorzettingsvermogen!

Van jongs af aan had ik last van overgewicht en was altijd de molligste in de klas. In mijn pubertijd werd het probleem erger door een ongezonde relatie met eten. Ondanks diverse (crash)diëten bereikte ik op mijn 21e een gewicht van 145 kilo, met maat 52/54 en weinig geluk.

Nu, 21 jaar later, na vele dieetpogingen, vond ik succes bij Gia en Virgil van BHB, dankzij een coaching traject. Dit bleek een van mijn beste beslissingen. Ze luisterden goed naar mijn verhaal, gaven inzicht in voedingseffecten en hebben me geholpen mijn gewicht geleidelijk te verlagen (start 110 kilo), wat ik nu al 4 jaar stabiel houd. Virgil en Gia delen hun kennis duidelijk en effectief, en we blijven nog even aan elkaar verbonden ;)

Over Nick

Binnen 2 weken stopte ik met de helft van mijn medicijnen. Binnen 3-4 maanden stopte ik ze allemaal!

"Ik sprak Virgil en Gia die alle tijd namen om met me te video bellen en me tips te geven om te starten.

Nadat ik maandenlang probeerde veganistisch te eten en mijn lichaam bergafwaarts zag gaan, en de Crohn erger werden, dacht ik, wat heb ik te verliezen?🤔

Binnen 2 weken stopte ik met de helft van mijn medicijnen. Binnen 3-4 maanden stopte ik ze allemaal!🎉

Mijn grijze haren verdwenen, mijn huid werd beter, mijn gewicht werd stabiel, mijn gewrichten deden geen pijn meer, mijn striae verdwijnt en heb ik voor t eerst sinds lange tijd 6 uur kunnen rijden voor een vakantie."

Over Lia

Van een carpaal tunnel syndroom, B12 spuiten en een ‘kapotte’ knie, naar fit, een 80 kilo deadlift en een bovengemiddeld goede B12 door aanpassingen in de voeding

In een gesprek met Gia en Virgil heb ik de gang van zaken besproken en Gia is in de werking van deze APS injectie gedoken. Zij gaf vervolgens aan, dat ik hetzelfde met een aanpassing in mijn voeding zou kunnen bereiken want ook dit ging om een ontsteking die we moesten remmen. Ook gaven Gia en Virgil te kennen dat ik prima zou kunnen trainen en dat het juist belangrijk was voor mij om meer spiermassa op te bouwen in mijn benen.

Met beide opties ben ik dus begonnen. Die 800 euro kon ik altijd nog uitgeven als het voedingspatroon in combinatie met het sporten niet zou werken.

Het resultaat is dat ik sterker ben geworden, conditie en de benodigde spiermassa in mijn benen op heb kunnen bouwen EN dat ik deze zomervakantie zonder een dikke knie en pijn heb kunnen wielrennen in de Italiaanse bergen. Ik heb zelfs een strikt pullup gedaan én 80 kilo gedeadlift met een gewicht van 57 kilo. Iets wat ik nooit had gedacht te kunnen!

Over Fabio

“Ik ben in twaalf weken niet alleen veranderd in lichaam maar vooral mijn mindset is veranderd”

"Ik ben echt enorm blij met de ondersteuning van Gia en Virgil. Het maximale uit jezelf halen en dat is niet alleen fysiek, maar ook mentaal.

Ik kreeg mijn persoonlijke voedingsschema en toen begon het pas “echt”. In het begin was het lastig om helemaal uit te pluizen hoeveel van wat en wat niet. Na een aantal weken weet je wat je mag en wat je “niet” mag. Dit gecombineerd met 3x per week de strength and conditioning training ging dat enorm rap! Ik begon met een gewicht van 79KG en zit nu op 71,8KG. Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld"

⭐⭐⭐⭐⭐

De afgelopen jaren hebben wij duizenden members Geïnformeerd, Geïnspireerd en Gemotiveerd 

© 2023 Building Healthy Bodies. Alle rechten voorbehouden.
Emailadres: info@buildinghealthybodies.nl
​KVK: 66212723